Valtakunnallinen eKlubitalo rakentuu Howspace-alustalle

Meillä on ilo ilmoittaa, että valtakunnallinen eKlubitalo on löytänyt tulevan kotipesänsä kotimaiselta Howspace-alustalta! Olemme tehneet perusteellista kartoitus- ja vertailutyötä mahdollisten digitaalisten työkalujen välillä, ja Howspace osoittautui selkeästi parhaaksi vaihtoehdoksi.

Tämä päätös on merkittävä askel kohti entistäkin monipuolisempaa ja saavutettavampaa etätoimintaa meille kaikille.

Howspace erottautui kartoituksessa edukseen mm. seuraavilla tavoilla:

  • Alusta on helppokäyttöinen ja selkeä niin käyttäjille kuin ylläpitäjille. 
  • Saavutettavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.
  • Joustavuus ja monipuolisuus mahdollistavat erilaiset tavat osallistua.
  • Howspace hyödyntää tekoälyä, joka mahdollistaa esimerkiksi sisältöjen käännökset yli 40 kielelle helposti ja toimivasti.

 ”Olemme todella innoissamme tästä yhteistyöstä Klubitalojen kanssa. On hienoa, että Howspace saa olla mukana mahdollistamassa tätä todella tärkeää toimintaa. Haluamme osaltamme varmistaa, että hanke saavuttaa annetut tavoitteet, osallistujat löytävät eKlubitalolle ja aktiivisuus kasvaa.”

Veikko Lehtonen, järjestöasiantuntija Howspace
Howspace

Valtakunnallinen eKlubitalo tulee täydentämään nykyistä palveluvalikoimaa ja tarjoamaan uusia mahdollisuuksia oppimiseen, työvalmennukseen ja yhteisöllisyyteen. Esimerkiksi opinto- ja työvalmennusta voidaan tarjota etätoimintana sellaisilla taloilla, joilla ei tällä hetkellä ole mahdollisuuksia valmennusten järjestämiseen. Jäsenet voivat myös perustaa ryhmiä ja osallistua toimintaan, joka ei välttämättä ole mahdollista omalla talolla.

Alustamme valinnan myötä aloitamme nyt eKlubitalon varsinaisen rakentamisen ja sisältöjen suunnittelun. Syyskauden alussa kerromme, miten kehittämisestä kiinnostuneet jäsenet pääsevät mukaan etäympäristöjen kehittämiseen. Kannattaa siis seurata viestintäämme!

Kiitos kaikille tähän mennessä tehdystä yhteistyöstä ja panoksesta eKlubitalon kehittämisessä. Odotamme innolla tulevaa yhteistyötä Howspace-alustalla ja sitä, että voimme yhdessä luoda entistäkin parempaa etätoimintaa kaikille jäsenillemme.

eKlubitalon koordinaattori Mika Lillman

mika.lillman@suomenklubitalot.fi