Suomessa on 24 Klubitaloa. Jokainen Suomen Klubitalo on jäsenten ja työntekijöiden yhdenvertainen yhteisö. Klubitalolta saa tukea mielenterveyteen, työelämään hakeutumiseen tai sinne paluuseen sekä opiskeluihin. Tule tutustumaan!

Haminan Klubitalo

  • Kaakkois-Suomen Sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry
  • Maariankatu 2, 1 krs., 49400 Hamina
  •  

Haminan Klubitalo on jäsenten ja henkilökunnan muodostama tasavertainen yhteisö. Klubitalolla saa vertaistukea ja mahdollisuuden liittyä lämminhenkiseen yhteisöön, jossa toisten tuella voi ottaa vastuuta arjen toiminnoista omien voimavarojensa mukaan. Olet tervetullut tutustumaan toimintaamme aukioloaikojen puitteissa. Talomme on auki ma-to 8.15-15.45 ja pe 8.15-14.30.

Klubitalon johtaja Katriina Pakkanen

katriina.pakkanen@kakspy.com
040 7103246

kakspy.com/klubitalot#hamina

Helsingin Klubitalo

Helsingin Klubitalolta saat monipuolista tekemistä, vertaistukea ja uusia ystäviä. Saat myös tukea työllistymiseen ja/tai opintoihin. Jäsenyyttä miettivät tutustujat voivat tulla tutustumaan toimintaamme keskiviikkoisin klo 14. Suuremmilta ryhmiltä toivomme ennakkoilmoittautumista. Jos tämä ajankohta ei sovi, ota yhteyttä niin etsimme yhdessä sopivan ajankohdan.

Klubitalon johtaja Anu Rautelin

040 1424085

anu.rautelin@eskot.org

helsinginklubitalo.eskot.org

Imatran Klubitalo

Imatran Klubitalo on yhteisö, johon voit tulla kohtaamaan toisia ihmisiä, luomaan mielekästä arkea, sekä oppimaan työelämä- ja opiskelutaitoja. Jäseneksi ovat tervetulleita työikäiset, jotka tarvitsevat tukea elämän eri haasteissa.

Voit tulla tutustumaan toimintaamme maanantaisin klo. 12.30-13.30. Voit myös varata tutustumisajan numerosta 050 4698986 tai osoitteesta imatranklubitalo@eskot.org.

Klubitalon johtaja Sanna Rinkinen

050 469 8586
sanna.rinkinen@eskot.org

imatranklubitalo.eskot.org

Itä-Helsingin Klubitalo

Itä-Helsingin Klubitalo on yhteisö, johon voi tulla kohtaamaan toisia ihmisiä, luomaan mielekästä arkea sekä vahvistamaan opinto- ja työelämävalmiuksia.Tutustumisaikamme löytyvät www.itahelsinginklubitalo.org tai soittamalla 040-1880621. Jos yleiset infomme eivät sinulle sovi, ota yhteyttä, niin voit tulla tutustumaan yhdessä sovittuna aikana.

Klubitalon johtaja Minna Lehmuksenkukka

040 482 5074, minna.lehmuksenkukka@eskot.org

itahelsinginklubitalo.eskot.org

Karhulan Klubitalo, Kotka

Karhulan Klubitalo Kotkansaarella on paikka, jonne voit tulla omana itsenäsi. Yhteisöllisyys on Klubitalon kantavin voima. Tule tutustumaan aukiolomme puitteissa ma-to 8.00-15.45 ja pe 08.00-14.45.

Klubitalon johtaja Jonna Merimaa

040 7103257
jonna.merimaa@kakspy.com

kakspy.com/karhulan_klubitalo/klubitalo.html

Karvetin Klubitalo, Naantali

Karvetin Klubitalo Naantalissa tarjoaa mielekästä toimintaa työpainotteisen päivän merkeissä mielenterveyskuntoutujille. Karvetin Klubitalon yhteydessä toimii 18-35-vuotialle suunnattu matalankynnyksen kohtaamispaikka Karvettila. Toimintaan voi tulla tutustumaan sovitusti. Tutustumisajan voi sopia soittamalla 044 982 3431 tai sähköpostitse klubi@karvetinklubitalo.fi.

Saara Marjamäki

0415383238
saara.marjamaki@karvetinklubitalo.fi

karvetinklubitalo.wordpress.com

Klubbhuset Pelaren, Maarianhamina

Klubitalo Pelaren on avoin kaikille, joilla on tai on ollut mielenterveyteen liittyviä sairauksia.  Talossamme keskitymme työpainoitteiseen päivään, yhteisöllisyyteen ja sosiaalisten voimavarojen vahvistamiseen. Klubitalossa voit työskennellä omien voimavarojesi mukaan. Työskentelemme aina ”side by side” ajattelun kautta, joten opimme jatkuvasti uutta toisiltamme.
Mikäli olet kiinnostunut jäsenyydestä voit soittaa tai laittaa spostia  tai tulla käymään.  Olemme auki arkisin kl.08.00-15.30.

Klubitalon johtaja Linus Åkerholm

040 1283356
linus.akerholm@klubbhusetpelaren.com

klubbhusetpelaren.ax

Klubitalo Fontana, Karjaa

Klubitalo Fontanan toiminta on tarkoitettu henkilöille, joilla on tai on ollut
mielenterveysongelmia. Tehtävämme on kasvattaa itseluottamusta, tukea
kuntoutumista ja mahdollistaa Klubitalon jäsenten paluu työelämään tai opiskeluiden pariin. Toimintamme on kaksikielistä. Varaa tutustumisaika joko puhelimitse tai spostitse. Voit myös tulla käymään.

Klubitalon johtaja

044 2772891

klubbhusfontana.fi

Klubitalo Pönkkä, Oulu

Klubitalo Pönkkä tarjoaa matalan kynnyksen toimintaa ihmisille, jotka kaipaavat yhteisöä, monipuolista tekemistä, tukea arkeen tai työllistymiseen. Klubitalon yleinen esittely maanantaisin klo 14.00. Etäesittelyt pidetään parillisilla viikoilla keskiviikkoisin klo 14. Linkki etäesittelyyn löytyy verkkosivujen viikko-ohjelmasta.

Ilmoittaudu ennakkoon puh. 0505206065 tai spostitse klubitalo.ponkka@nuortenystavat.fi Henkilökohtaisen vierailuajan voit varata halutessasi myös suoraan Klubitalon työhönvalmentajilta.

Vastaava työhönvalmentaja Jaana du Toit

044 7341 114
jaana.dutoit@nuortenystavat.fi

nuortenystavat.fi/ponkka

Klubitalo Roihula, Rovaniemi

Klubitalo Roihula tarjoaa matalan kynnyksen toimintaa ihmisille, jotka kaipaavat yhteisöä, monipuolista tekemistä, tukea arkeen tai työllistymiseen. Voit tulla vierailemaan vierailuaikanamme torstaisin klo 14. Henkilökohtaisen vierailuajan voit varata halutessasi myös suoraan Klubitalon työhönvalmentajilta puh. 050 4499 426 tai spostitse klubitalo.roihula@nuortenystavat.fi

Vastaava työhönvalmentaja Jaana Rossi

050 4417 115
jaana.rossi@nuortenystavat.fi

nuortenystavat.fi/roihula

Klubitalo Tönäri, Kajaani

Klubitalo Tönäri tarjoaa matalan kynnyksen toimintaa ihmisille, jotka kaipaavat yhteisöä, monipuolista tekemistä, tukea arkeen tai työllistymiseen. Voit sopia vierailuajan erikseen soittamalla suoraan Klubitalon työhönvalmentajille tai Klubitalo Tönärin infoon, p. 0504335268 tai spostitse
klubitalo.tonari@nuortenystavat.fi

 

Vastaava työhönvalmentaja Katariina Hentilä

044 7341 559
katariina.hentilä@nuortenystavat.fi

.nuortenystavat.fi/roihula

Lahden Klubitalo

Lahden Klubitalo: Paikka mihin tulla. Porukka johon kuulua. Mielekästä tekemistä. Tukea elämänhallintaan, opiskeluun ja työllistymiseen yli 18-v. henkilöille. Kehitämme kokemusasiantuntijatoimintaa Päijät-Hämeessä. Otamme tutustujia vastaan keskiviikkoisin klo 13.30 ja torstaisin klo 9.30. Varaathan ajan tutustumiskäynnille puh. 040 553 1339.

Klubitalon johtaja Theresa Havana

040 689 1101, theresa.havana@eskot.org

lahdenklubitalo.eskot.org

LinnaKlubi, Savonlinna

LinnaKlubi Savonlinnassa tarjoaa työpainotteista päivää mielenterveyskuntoutujille (18-64 v) ja toimintaamme on yhdistetty Nuorten tuki Erkkerin toiminta vuodesta 2019 alkaen. Tule tutustumaan toimintaamme!  Tutustumisajan voit sopia puhelimitse 044 5195003 spostilla klubitalo@kotilo.fi.

Klubitalon johtaja Arto Järveläinen

arto.jarvelainen@kotilo.fi

kotilo.fi/klubitalo-linnaklubi

Loviisan Klubitalo

Loviisan Klubitalo on matalan kynnyksen jäsenyhteisö niille, jotka ovat elämässään kokeneet mielenterveydellisiä haasteita. Unelma on, että jokainen olisi arvostettu ja tasavertainen yhteiskunnan jäsen.
Ota yhteyttä soittamalla tai tulemalla paikan päälle tutustumaan. Jäseneksi tulet allekirjoittamalla jäsenkaavakkeen.

Klubitalon johtaja Ulla-Maija Järvikukka

0400 420504, ulla-maija.jarvikukka@ituspy.com

ituspy.com/loviisan-klubitalo

Näsinkulman Klubitalo, Tampere

Näsinkulman Klubitalo on Suomen ensimmäinen Klubitalo (1995) mielenterveyskuntoutujille. Matalan kynnyksen jäsenyhteisö, jota kehitetään ja ylläpidetään yhdessä jäsenten kanssa. Mielekkäitä työtehtäviä, erilaisia työ- ja koulutusmahdollisuuksia sekä vapaa-ajan toimintaa. Yhdessä tekemällä vahvemmaksi. Jäseninfo keskiviikkoisin klo 11. Ilmoittautuminen 044 455 4810 tai nasinkulman.klubitalo@sopimusvuori.fi

Yksikönjohtaja Anne Tuomanen

044 4554814

anne.tuomanen@sopimusvuori.fi

sopimusvuori.fi/nasinkulma

Nurmijärven Klubitalo

Nurmijärven Klubitalo on kaikille työikäisille kuntalaisille avoin kansalaisyhteisö. Meiltä saa tukea työllistymiseen, opintoihin sekä oman näköisen arjen löytymiseen. Teemme työtehtäviä keittiö- ja toimistoyksikössä ja järjestämme vapaa-ajan toimintaa. Meille voi tulla tutustumaan milloin vain arkisin klo 8-16. Tutustumisajan voi myös varata soittamalla 040 838 0884 tai spostitse nurmijarvenklubitalo@eskot.org.

Klubitalon johtaja Tanja Kivikoski

040 7777605, tanja.kivikoski@eskot.org

nurmijarvenklubitalo.eskot.org

Porin Klubitalo Sarastus

Porin Klubitalo Sarastus on mielenterveyskuntoutujille ja neuropsykiatrisia erityispiirteitä omaaville kohdennettu Klubitalo, joka ohjaa ja tukee jäseniään työllistymään, opiskelemaan, oppimaan uusia tietoja ja taitoja sekä kehittämään sosiaalisia suhteitaan.

Toiminnasta kiinnostuneet voivat tulla avoimeen infotilaisuuteen, joka on torstaisin klo 9:30. Infon jälkeen voit varata ajan tulohaastatteluun sekä perehdytysjaksoon (1,5h kahtena peräkkäisenä keskiviikkona), ja niiden jälkeen aloittaa jäsenenä.

Klubitalon johtaja Anu Kortessalo

044 530 4438
anu.kortessalo@tukiranka.fi

porinklubitalosarastus.fi

Porvoon Klubitalo

Porvoon Klubitalo on matalan kynnyksen jäsenyhteisö henkilöille, jotka ovat elämänsä varrella kohdanneet mielenterveyden haasteita. Klubitalotoiminnan tavoitteena on tukea jäsenten vahvuuksia, yhteiskunnallista osallisuutta sekä sosiaalisia suhteita. Porvoon Klubitalolla on vahva painotus työllistymiseen Klubitalon ulkopuolella usean siirtymätyöpaikan ansiosta. Tutustumisajan voit varata numerosta 040- 1366277.

Klubitalon johtaja Ulla-Maija Järvikukka

0400 420 504
ulla-maija.jarvikukka@ituspy.com

porvoonklubitalo.fi

Salon Klubitalo

Salon Klubitalo tarjoaa matalan kynnyksen toimintaa työikäisille, joilla on mielenterveydellisiä haasteita. Tarjoamme kansainvälistä psykososiaalista kuntoutusta, painopiste työ- ja opintoelämän valmiuksien ylläpitämisessä.

Tervetuloa tutustumaan itsenäisesti tai tukihenkilön kanssa. Ota yhteyttä ja sovi tutustumisaika puh. 044 727 5150.

Toiminnanjohtaja Jenni Salakari

0447275152
jenni.salakari@salonklubitalo.fi

salonklubitalo.fi

Suvimäen Klubitalo, Jyväskylä

Suvimäen Klubitalo on mielenterveyskuntoutujien ja henkilöstön muodostama yhteisö, joka tarjoaa arkeen tavoitteellista toimintaa ja vertaistukea. Osa toimintaamme on nuorille (alle 35-vuotiaille) suunnattu Kulttuuripaja Trombi. Tutustumaan talolle voi tulla maanantaisin ja torstaisin sopimalla ensin tutustumisajan joko puhelimitse tai spostitse. Puhelin 050 400 2996, sähköposti: info@suvimaenklubitalo.fi

Kati Liiri

kati.liiri@suvimaenklubitalo.fi
puh: 040 0609 815

 

suvimaenklubitalo.fi/wp

Tikkurilan Klubitalo

Tikkurilan Klubitalo tukee vantaalaisia jäseniään työllistymiseen, koulutukseen ja aktiivisempaan elämään yhteiskunnassa. Työpainotteinen päivä koostuu yhteisön ylläpitämiseen liittyvistä tehtävistä. Tärkeässä roolissa on myös opiskelun ja työllistymisen tukeminen mm. siirtymätyöohjelman avulla.

Tutustumisaikamme on maanantaisin klo 13.00.

Ilmoittaudu tutustumaan joko puhelimitse 040 721 7869 tai spostilla tikkurila@eskot.org

 

Klubitalon johtaja Kai Mäkisalo

040 154 7800
kai.makisalo@eskot.org

tikkurilanklubitalo.eskot.org

Tuusulanjärven Klubitalo

Tuusulanjärven Klubitalo on jäsenten ja henkilökunnan muodostama tasavertainen yhteisö. Meille voivat tulla henkilöt, joilla on/on ollut mielenterveyden haasteita ja tarvitsevat tukea arkeen ja vertaistukea. Olet tervetullut tutustumaan tiistaisin klo 9:30-10:30 ja torstaisin klo 9:30-10:30 ja 12:30-13:30. Soitathan meille ennakkoon puh 050 331 9239 tai spostitse tuusulanjarvi@eskot.org

Toiminnanjohtaja Mona Jonsson

050 3319239, mona.jonsson@eskot.org

tuusulanjarvenklubitalo.eskot.org

Virtuaaliklubitalo Virkku

  • Nuorten Ystävät

Virkun tavoitteena on tarjota yhteisöllistä matalan kynnyksen toimintaa sekä yksilöllistä tukea Pohjois-Suomen isojen kaupunkien ulkopuolella asuville henkilöille. Hankkeen toiminta alkaa Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella ja laajenee seuraavina toimintavuosina Kainuun ja Lapin hyvinvointialueille.

Projektipäällikkö Atte Karjalainen

050 478 5205

atte.karjalainen@nuortenystavat.fi

nuortenystavat.fi/virkku

Walonkulman Klubitalo, Hämeenlinna

Walonkulman Klubitalon mielenterveyskuntoutujien matalan kynnyksen klubitalotoiminta koostuu toiminnallisesta ja aktiivisesta päivästä sekä mielekkäästä vapaa-ajan toiminnasta. Ilmoittaudu tutustumiskäynnille puhelimitse numeroon  044 455 4790 tai sähköpostitse osoitteeseen walonkulman.klubitalo@sopimusvuori.fi
Yhdessä mielenvoimaa.

Yksikönjohtaja Ellen Eklund

044 4554792
ellen.eklund@sopimusvuori.fi

sopimusvuori.fi/walonkulma