Uskomme, että jokaisella on oikeus toteuttaa itseään omien kykyjensä ja vointinsa mukaisesti yhdenvertaisena ja arvostettuna yhteiskunnan jäsenenä.

Klubitalolta saat rytmiä arkeen, vertaistukea ja ohjausta. Klubitalolla työskennellään omien, yksilöllisten tavoitteiden saavuttamiseksi ja opitaan uusia taitoja. Jos tavoitteenasi on työelämään tai opintoihin palaaminen, tuemme sinua siinä. Yhdenvertaiseen klubitaloyhteisöön kiinnittyminen edistää toipumistasi ja mahdollistaa uusien ystävyyssuhteiden syntymisen työskentelyn lomassa. Klubitalolla et ole yksin!

Lue täältä jäsenten kertomana, mitä Klubitalo heille merkitsee, tai katso alla oleva video.

Klubitalojen jäsenet ympäri Suomen kertovat, mitä klubitalotoimintaan osallistuminen ja yhteisöön kiinnittyminen on heille antanut. Video: Peppi Laine

Ryhdy jäseneksi

Klubitalo on oikea paikka jokaiselle, joka kokee tarvitsevansa tukea omassa hyvinvoinnissaan ja esimerkiksi mielenterveysongelmista toipumisessa. Jäseneksi pääset ottamalla yhteyttä oman alueesi Klubitaloon ja varaamalla tutustumisajan. Tutustumiskäynnillä voit esittää kysymyksiä ja opit lisää paikallisen Klubitalosi toiminnasta. Jäsenyys on täysin vapaaehtoinen, aikarajoitteeton ja maksuton.