Etsimme koordinaattoria

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen koordinaattoria uuteen toimintoon; valtakunnalliseen eKlubitaloon

Suomen Klubitalot ry on valtakunnallinen yhdistys, jonka tehtävä on tukea Klubitaloja, vahvistaa niiden osaamista ja sitä kautta edistää Klubitalojen jäsenten osallisuutta, hyvinvointia sekä työllistymis- ja opintovalmiuksia. Klubitalot ovat jäsenten ja henkilöstön yhdenvertaisia yhteisöjä, jotka tarjoavat jäsenilleen tavoitteellista toimintaa arkeen, vertaistukea ja yksilöllistä ohjausta. Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen koordinaattoria uuteen toimintoon; valtakunnalliseen eKlubitaloon. Toiminnan rahoittaja on Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA).

Työssäsi vastaat uudenlaisen verkkovälitteisen eklubitalotoiminnan rakentamisesta ja kehittämisestä osaksi valtakunnallista Klubitalojen verkostoa. eKlubitalo avaa uusia mahdollisuuksia osallistua klubitalotoimintaan myös niiltä alueilta, missä fyysistä Klubitaloa ei ole ja näin ollen lisää toiminnan saavutettavuutta. Koordinoit ja ylläpidät eKlubitalolla tapahtuvia toimintoja. Suunnittelet yhdessä eKlubitalon opintovalmentajan kanssa verkkovälitteistä opintovalmennusta. Luot rakenteita jo olemassa olevalle klubitaloverkoston etätoiminnalle yhdessä muun henkilöstön kanssa. Laajennat olemassa olevaa toimintaa myös uusille kohderyhmille yhteistyössä kumppaniemme kanssa. Vastaat klubitaloverkoston ja yhteistyökumppaneiden tarpeisiin suunnittelemalla ja toteuttamalla webinaareja, koulutuksia ja ryhmiä. Tukenasi on koko Suomen Klubitalot ry:n tiimi sekä valtakunnallinen Klubitalojen (23 kpl) verkosto. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ideoitasi sekä rakentamaan uutta.

Tehtävässä tarvitset:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Erinomaisia IT-taitoja
  • Itseohjautuvuutta
  • Kehittämismyönteistä työotetta
  • Kokemusta työskentelystä mielenterveyskuntoutujien tai muuta psykososiaalista tukea tarvitsevien henkilöiden kanssa tai halua oppia
  • Erinomaisia etäfasilitointitaitoja
  • Hyviä verkostoja ja erinomaisia verkostoitumistaitoja
  • Englannin kielen taitoa
  • Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle innostavan työn ja näköalapaikan valtakunnallisessa mielenterveyskentässä. Olemme rento ja joustava työyhteisö, jossa saat tilaa kehittää ja luoda uutta. Työsuhde-etuuksimme kuuluu mm. liikunta- ja kulttuurietu. Tuemme työntekijöiden kouluttautumista. Työtä tehdään pääasiassa itsenäisesti etänä, mutta pyrimme tapaamaan Helsingissä noin yhtenä päivänä viikossa. Työtehtävät vaativat lisäksi läsnäoloa esimerkiksi tapahtumissa, yhteistyötapaamisissa ja Klubitaloilla vierailtaessa, joten täysi etätyö ei ole tehtävässä mahdollista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 10.1. 2024 mennessä. Sisällytä hakemukseesi tiedot suosittelijasta. Kerro hakemuksessasi myös, miten sinulta luonnistuu etäfasilitointi! Työ alkaa 1.4.2024 ja siihen sisältyy 6 kk:n koeaika.

Palkkaus: Meillä on käytössä Yksityisen sosiaalialan TES, palkka sovittu paikallisesti. Palkka 3500 eur/kk.

Haastattelut toteutetaan Helsingissä viikolla 4. Haastattelujen 2. vaihe viikolla 5 Teamsissa. Rekrytointi toteutuu, jos STM:n avustuspäätös on STEA:n avustusehdotuksen mukainen. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä toiminnanjohtaja Päivi Lepistöltä, spostitse paivi.lepisto@suomenklubitalot.fi tai puhelimitse 044 238 4802 3.1. klo 12–14 ja 4.1. klo 12–14.