Etsimme viestintäsuunnittelijaa (80 % työaika)

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen viestintäsuunnittelijaa

Suomen Klubitalot ry on valtakunnallinen yhdistys, joka tukee ja kehittää suomalaista klubitalotyötä. Klubitalot ovat jäsenten ja henkilöstön yhdenvertaisia yhteisöjä, jotka tarjoavat jäsenilleen tavoitteellista toimintaa arkeen, vertaistukea ja yksilöllistä ohjausta. Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen viestintäsuunnittelijaa. Toiminnan rahoittaja on Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA).

Päätehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa Suomen Klubitalot ry:n viestintää ja markkinointia. Teet yhteistyötä sekä yhdistyksen kehitysjohtajan että valtakunnallisen eklubitalotoiminnan koordinaattorin kanssa. Hyödynnät myös Klubitalojen kuntoutujajäsenten ja työntekijöiden osaamista ja toiminnasta kertyvää dataa kekseliäästi.

Viestintäsuunnittelijana edistät eri kohderyhmien tavoittamista suunnittelemalla ja luomalla sisältöä eri kanaviimme. Vastaat somekanavistamme sekä verkkosivuistamme, osallistut muun materiaalin tuottamiseen ja ideoit yhteistyössä muiden työntekijöiden kanssa toimivia konsepteja valtakunnalliseen viestintään. Fasilitoit yhdessä kehitysjohtajan kanssa Viestintätiimiä ja muita viestintään liittyviä yhteisiä työtehtäviä koko klubitaloverkostolle ja koordinoit viestintäkoulutusta. Innostat porukkaa mukaan yhteiseen viestinnän tekemiseen.

Työtehtävässä tarvitset:

 • Soveltuvaa koulutusta
 • Työkokemusta ja näyttöä viestinnän suunnittelusta ja koordinoinnista
 • Kykyä tuottaa erilaisia sisältöjä monikanavaisesti (tiedotteet, some, haastattelut, blogit, valokuvat, videot, uutiskirjeet; kampanjoiden suunnittelu, toteutus ja arviointi)
 • Somemarkkinoinnin ja analytiikan perusymmärrystä
 • Osaamista verkkosivujen päivittämisestä (WordPress)
 • Englannin kielen taitoa
 • Ruotsin kielen taito luetaan eduksi

Arvostamme:

 • Kykyä kohdata ja innostaa erilaisia ihmisiä; niin kuntoutujia kuin yhteistyökumppaneitakin
 • Oma-aloitteisuutta ja projektinhallintataitoja
 • Yhteistyö- ja fasilitointitaitoja
 • Halua työskennellä tiimissä tavoitteiden saavuttamiseksi

Tarjoamme sinulle innostavan työn ja näköalapaikan valtakunnallisessa mielenterveyskentässä. Olemme rento ja joustava työyhteisö, jossa saat tilaa kehittää ja luoda uutta. Työsuhde-etuuksimme kuuluu mm. liikunta- ja kulttuurietu. Tuemme työntekijöiden kouluttautumista. Työtä tehdään pääasiassa itsenäisesti etänä, mutta pyrimme tapaamaan Helsingissä noin yhtenä päivänä viikossa. Viestinnän työtehtävät vaativat lisäksi läsnäoloa esimerkiksi tapahtumissa, yhteistyötapaamisissa ja Klubitaloilla vierailtaessa, joten täysi etätyö ei ole tehtävässä mahdollista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä portfolio 10.1. 2024 mennessä. Sisällytä hakemukseesi tiedot suosittelijasta. Kerro hakemuksessasi myös, miten sinulta luonnistuu etäfasilitointi!. Työ alkaa 1.4.2024 ja siihen sisältyy 6 kk:n koeaika.

Palkkaus, meillä on käytössä Yksityisen sosiaalialan TES, palkka sovittu paikallisesti. Palkka 2300 eur/kk, 80 % työajalla.


Haastattelut toteutetaan Helsingissä viikolla 4. Haastattelujen 2. vaihe viikolla 5. Rekrytointi toteutuu, jos STM:n avustuspäätös on STEA:n avustusehdotuksen mukainen.  Lisätietoja tehtävästä voit kysyä toiminnanjohtaja Päivi Lepistöltä, spostitse paivi.lepisto@suomenklubitalot.fi tai puhelimitse 044 238 4802 3.1. klo 12-14 ja 4.1. klo 12-14.