Kevätseminaari Ahvenanmaalla keräsi positiivista palautetta

Suomen Klubitalojen Kevätseminaari järjestettiin 15.-16.5.2024 Ahvenanmaalla. Kevätseminaarin järjestäjinä toimivat tänä vuonna Suomen Klubitalot ry ja Klubbhuset Pelaren.

Ahvenanmaa tarjosi seminaarivierailleen mahtavat säät ja kauniit saaristomaisemat. Kaksipäiväinen seminaari oli täynnä antoisia puheenvuoroja, verkostoitumista ja uusien ja vanhojen tuttujen kohtaamista. Keskiviikon pääpuhujana toimi Sigmark ja torstaina Zandra Lundberg. Lisäksi saimme kuulla muun muassa mielenkiintoisia näkökulmia paneelikeskusteluissa. Molempien päivien seminaariosuudet päättyivät aktivoiviin työpajoihin.

“Todella hienosti järjestetty kokonaisuus. Kaikki toimi: puhujat, paneelit, työpajat ja vapaa-ajan ohjelma. Iso kiitos järjestäjille!” 

Olemme keränneet Kevätseminaariin osallistuneilta palautetta, joka pääosin on ollut erittäin positiivista. Mahtavaa! Palautteen perusteella osaamme myös tulevaisuudessa kehittää tapahtumien suunnittelua ja toteutusta.

Keskiviikon pääpuhuja Signmark sai palautteessa korkeimman arvosana: huikeat 9,7! Lisäksi SK ry:n oma katsaus “Mistä tultiin ja mihin ollaan menossa” sai hienon arvosanan: 9,37. Nurmijärven esitys ”Oma polku suositummaksi” sekä molemmat paneelit ”Verkostojen mahdollisuudet” ja ”Voimaa muutoksesta: Miten rikastaa Klubitalojen ydintä” keräsivät palautekyselyssä kiitosta.

Seminaarin vapaa-ajan ohjelmasta pidettiin erityisesti. Klubbhuset Pelaren ja SK ry vastasivat yhdessä seminaarin vapaa-ajan ohjelmasta, ja se sisälsi mielenterveysjuoksun (ångestloppet), vierailun Pelarenissa, iltajuhlan ja Getan retken. Mielenterveysjuoksu, iltajuhla ja retki Getaan keräsivät hienosti yli 9 arvosanan.

Lisäksi kiitosta ja positiivista palautetta keräsi tapahtuman järjestelyt ja tilat. Skaala vaihteli 8,84:n (tiedottaminen) ja 9,63:n (ilmoittautuminen) välillä. 

”Hyvät puitteet ja erinomaiset sisällöt!”

Kokonaisarvosana seminaarille on kiitettävä 9,68. Kaiken kaikkiaan saatu palaute vahvistaa jo seminaarin aikana tullutta tunnetta siitä, että tilaisuus oli erittäin onnistunut. 

Kevätseminaarin tunnelmaan pääset palaamaan Driveen tallennetusta kuvakansiosta tai TikTokista (@suomenklubitalot) löytyvistä lyhyistä fiilisvideoista. Driven kansioon voit myös lisätä omat kuvasi kaikkien nähtäville.

Kiitos kaikille osallistuneille ja järjestäville tahoille! Ensi vuonna vuotuinen Kevätseminaari jää välistä, kun Klubitalojen Eurooppa-seminaari rantautuu Helsinkiin.