Oskar piti kertausta Salesforcen käytöstä ja PowerBI:stä Haminan ja Karhulan Klubitaloille 

Oskar kävi Haminassa 30.5. Paikalla oli myös Karhulan Klubitalon väkeä. Lue, mitä Oskar kertoo onnistuneesta visiitistä!

”Kävin pyynnöstä pitämässä Karhulan ja Haminan Klubitaloille kertausta Salesforcen käytöstä, vastaamassa kysymyksiin ja käymässä läpi PowerBI:n käyttöä. Keskustelimme myös tiedolla johtamisesta, joka on äärimmäisen tärkeää nykypäivän digitaalisessa maailmassa. Keskustelimme siitä, kuinka dataa voidaan hyödyntää päätöksenteossa, omien tavoitteiden suunnittelussa ja myös niiden saavuttamisessa.

Esimerkkinä, että yleensä Klubitalojen aktiivisimmat ajankohdat ovat keväällä ja syksyllä. Mitä sellaista Klubitaloilla tapahtuu näihin aikoihin, joka innostaa ihmisiä käymään taloilla? Liittyykö tämä tapahtumiin, työpainotteisen päivän toimivuuteen vai kenties siihen, että on mukavampi käydä talolla, kun lumet sulaa?  Haminassa on onnistuttu hyvin lisäämään osallistumista keväällä verrattuna edelliseen vuoteen.

Karhulassa on vaihtunut suuri määrä työntekijöitä äskettäin. Tämä yleensä tuo omanlaisiaan haasteita talolle: Uuden työntekijän tulee oppia, miten klubitalomalli toimii, oppia tuntemaan jäsenet ja muut työntekijät ja kaikki muut asiat, mitkä yleisesti liittyvät Klubitaloon. Molemmissa taloissa on onneksi innostunut ja innostava asenne tulevaan ja isoja suunnitelmia tulevaisuuden suhteen. Keskustelimme myös haasteista ja tavoitteiden asettelusta: Miten haasteet voitaisi ratkaista ja kuinka realistiset ja saavutettavat tavoitteet voisivat tukea talon kehitystä.

Päivä oli täynnä uuden tiedon jakamista, inspiroivia keskusteluja ja hauskoja hetkiä. Kiitos Karhulan ja Haminan Klubitaloille tästä mahdollisuudesta jakaa tietoa ja taitoja. Odotan innolla näkeväni, miten työkaluja ja uusia taitoja hyödynnetään tulevaisuudessa!”

Mukavaa kesää kaikille,

Oskar