Kevätseminaari lähenee!

Kohta tapaamme keväisessä Jyväskylässä Suomen Klubitalojen Kevätseminaarin merkeissä! Kevätseminaarin ohjelma on valmis ja parhaillaan painossa.

Kevätseminaarin ohjelma starttaa maanantaina 15.5. klo 10.00 Jyväskylän Scandic Hotel Laajavuoressa. Maanantaina kuulemme työllistymisen tuesta nyt ja tulevaisuudessa, alustajina Niina Kaartinen EskoTyö Oy:stä, jäsen Kari Nortunen Näsinkulman Klubitalolta ja jäsen Elina Kaarnaranta Suvimäen Klubitalolta. Maanantain työpajojen aiheena on mm. yksinäisyys, seksuaalisuus ja mielenterveys, kulttuuripajat Klubitalojen kupeessa, omien unelmien sanoittaminen tavoitteiksi opintovalmennuksen avulla ja keskustelua akkreditoinnin hyödyistä. Saamme kuulla mielenkiintoisen paneelikeskustelun tulevaisuuden järjestöyhteistyöstä, keskustelijoina Kalle Erkkilä Mielenterveyspoolista, Janne Haikari Soste ry:stä, Annika Häggqvist Porin Klubitalolta ja Aila Paloniemi Keski-Suomen hyvinvointialueelta. Illalla pääsemme vierailemaan Suvimäen Klubitalolla.

Tiistaina 16.5. kuulemme mm. uuden puheenjohtajamme Petra Nummelinin puheenvuoron, Oskar, Päivi ja Peppi esittelevät verkostolta kerättyä dataa ja sen hyödyntämistä, STEAn erityisasiantuntija Sini Seemer tulee kertomaan STEAn näkökulmia tiedolla johtamisesta. Työpajoissa keskustelemme mistä hyvä rahoitushakemus koostuu, kuulemme Nepsy-valmennuksesta opintojen tukena, saamme tuoreita näkökulmia podcast -tuotantoon ja kuulemme mitä pelaaminen voi tuoda toipumiseen. Entinen puheenjohtajamme, mielenterveyspolitiikan asiantuntija Esko Hänninen kertoo haasteista, joita kohtaamme, kun pyrimme saamaan klubitalotoiminnan osaksi kaikkien hyvinvointialueiden mielenterveyspolitiikkaa. Päivän paneelikeskustelussa keskustellaan siitä, miten tiedon pitäisi kiinnostaa ihan kaikkia. Keskustelemassa Arto Sivonen, Måndag, Sami Ylitalo, ESKOT ry, Tanja Kivikoski, Nurmijärven Klubitalo, Antti Pitkänen Lahden Klubitalo ja Sini Seemer, STEA. Illalla saamme nauttia hyvästä illallisesta hotelli Laajavuoressa ja kuunnella Kulttuuripaja Trombin bändipajan musiikkia.

Keskiviikkona 17.5. Klubitalo Tönäri esittelee kummitoimintaa Klubitaloilla, kuulemme ESKOT ry:n digikaveritoiminnasta ja pohdimme roolia sekä mielenterveys- että päihdekuntoutujana. Päivän paneelin teemana on sosiaalinen vastuu ja panelisteina Greta Anderson yritysvastuuverkosto FIBS ry:stä, Venla Leimu Lilinkotisäätiöstä, Arto Lampila Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskushankkeesta sekä Heidi Kokkonen ESKOT ry:stä.

Suomen Klubitalot ry ja Suvimäen Klubitalo toivottavat teidät lämpimästi tervetulleeksi Suomen Klubitalojen Kevätseminaariin!

Kevätseminaarin koko ohjelma

Lataa itsellesi Kevätseminaarin käsiohjelma!